Cautare

3326 de rezultate pentru "numar de fax" (2.93 secunde)
Sorin Rosca Stanescu) Anul 2012 ar putea fi marcat de o interesanta prestidigitatie politica. ... Cu atat mai interesant cu cat UNPR, dupa cum se stie, nu trece de 1 la suta in sondajele publice.
Romania are un proces de delocalizare alarmant Presedintele Traian Basescu sustine de la ora 16.30, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, pe tema reuniunii Consiliului European. ... - una e legata de intalnirea cu secretarul general al NATO, in vederea pregatirii summitului NATO de Chicago, in 20-21 mai;
Un numar de 184 de incidente electorale si 53 de infractiuni au fost inregistrate numai in cinci zile, de la debutul campaniei electorale si pana la 14 mai, a anuntat, astazi, ministrul delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre.
"USL va propune ((la Camera Deputatilor, n.r.) introducerea unei prevederi speciale pentru judetele unde exista o populatie minoritara de minim 6%.
Ghidul alegerilor locale, duminica 10 iunie Romanii isi aleg duminica, 10 iunie, o noua administratie locala - primari, consilii locale, presedinti de consilii judetene si consilii judetene. ... primarii vor fi alesi intr-un singur tur de scrutin - locul 1 ia totul.
"Basescu spera ca referendumul sa nu fie validat" Desi ii cheama pe romani la vot, Traian Basescu spera ca referendumul sa nu fie validat pentru ca el sa se reintoarca, linistit, la jiltul sau de la Cotroceni, afirma analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics.
Sorin Rosca Stanescu) Iata o intrebare de acum retorica. Pentru ca se observa cat se poate de clar ca PDL se opune oricarei formule prin care sa fie facilitat un larg scrutin la referendumul din 29.
Curtea Constitutionala a luat la cunostinta faptul ca in Romania nu mai sunt 18 milioane de cetateni cu drept de vot. In decizia nr.682 din 27 iunie 2012, privind modificarea sistemului de alegere al senatorilor si deputatilor, CCR a luat in considerare acest aspect.
Razvan Dumnitrescu) Actualii guvernanti aveau la dispozitie, oficial si institutional, documente din care rezulta ca numarul real al persoanelor cu drept de vot nu este de peste 18 milioane, ci abia depaseste 16,5 milioane.
"Sfatuiti-l pe domnul Basescu sa-si dea demisia imediat spre binele Romaniei" O noua scrisoare in atentia presedintelui Comisiei Europene Tot mai multi intelectuali incearca sa le explice liderilor europeni cum stau de fapt lucrurile in Romania.
Raspunsul la intrebarea din titlu nu e usor de dat. ... Acum, in alcatuirea noului guvern, va fi rost de politichie. De multa politichie. ... Pe Ponta il asteapta congresul PSD si e de asteptat ca, in perspectiva acestui congres, sa incerce sa-si cumpere bunavointa baronilor si votul organizatiilor acestora.
De Ce News : Cea mai precisa predictie a alegerilor, facuta de un calculator. A "ghicit" mai bine ca sondajele Softul folosit de DeCe News a dat rezultatele cele mai apropiate de realitate la alegerile parlamentare.
PSD sustine intoarcerea la votul pe liste "Fiecare judet din Romania ar trebui sa aiba, ca in SUA, doar doi senatori" Intoarcerea la votul pe liste este cea mai buna solutie, sustine presedintele PSD, Victor Ponta, nemultumit de numarul mare de parlamentari.
Mizele ascunse ale cvorumului la referendum Cei care l-au sustinut pe presedinte in 2012 sunt interesati sa mentina pastrarea cvorumului de participare. In joc se afla teoria "loviturii de stat" si temeiul propriei legitimitati politice.
54/134 a Adunarii Generale a ONU din 1999, data de 25 noiembrie este "Ziua Internationala pentru eliminarea violentei impotriva femeilor".
Obligatia cetatenilor este de a respecta legea, datoria statului este de a asigura un acces facil la legislatia in vigoare. ... Declaratia mea porneste de la citatul filozofului grec Aristotel: ... Fiecare sedinta de plen transforma initiativele legislative in legi.
Eu am citit pas cu pas, dar pe nerasuflate Programul de guvernare al PNL, ca de altfel - sunt sigur - intreaga populatie, constienta de nevoia unei schimbari radicale a societatii romanesti, a reconstructiei guvernarii, a Reconstructiei tarii, pas cu pas catre Romania lucrului bine facut.
PSD vrea sa colaboreze cu Iohannis Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, joi seara, o conferinta de presa. ... - Este prima mea conferinta de presa organizata dupa alegerile de duminica si vreau cu aceasta ocazie sa le multumesc tuturor romanilor care au participat la vot.
Tendintele actuale ale shipping-ului international indica o crestere spectaculoasa a profiturilor obtinute din aceasta categorie de afaceri.
in urma cu doi ani, Guvernul a emis o hotarire prin care se acordau sub forma gratuita, in special tinerilor de la sate, grajduri pentru a incepe o afacere in domeniul cresterii animalelor.
google-analytics.com